150316 – BSO Theo Thijssen nieuws

askaDe laatste maand hebben wij ons bezig gehouden met het beroep Astronaut. Er viel veel te lezen op onze BSO en de kinderen zijn druk aan het kleuren geslagen en er is zelfs een mooie kijk(ruimte)doos gemaakt door Yvar. Deze maand is het beroep vuilnisman aan de beurt. Het jaarthema van de ASKA is ”Wat wil je later worden?”, daarom doen wij maandelijks een beroep. Aan bod komen nog, kapster, fotograaf, archeoloog en nog een paar andere beroepen.

Naast het jaarthema kunnen de kinderen knutselen en sporten in de naastgelegen gymzaal en ook  hebben wij al lekker buiten kunnen spelen op het schoolplein. En wij hebben vorige week zelfs meegedaan aan een sport- en spelactiviteit, georganiseerd door de Sport Bso van de ASKA, in sporthal het Schakelveld. Daar hebben we kennisgemaakt met de sporten: korfbal, trefbal en handbal. De kinderen waren erg enthousiast en bezweet. Kortom zeer geslaagd.

Ook hebben wij al een beetje van de lente geproefd. De kinderen hebben geitjes mogen voeden met een flesje, geweldig. Dit was op de kinderboerderij aan de Laak.

Wij mogen ook nieuwe kinderen verwelkomen op de BSO, dit zijn Mati en volgende maand Kilian. Gezellig dat je er bent Mati en Kilian dat je er bij komt.

Voor school de felicitaties met het 125 jarig bestaan en een fijne feestweek toegewenst!

BSO groet, Liesbeth Veenstra, ASKA BSO Theo Thijssen, 06-16092773