125 jaar? Met de school naar de dierentuin!

SONY DSCHet duurde even voor de dag op gang kwam, want vier van de vijf bussen stonden bij een andere school… Maar uiteindelijk lukte het om iedereen een plekje aan boord aan te bieden. Een enkele bus kreeg ook nog even pech, maar de kinderen uit de hoogste groep, die hierin zaten, maakten er samen wat van en er werd snel vervangend vervoer geregeld.

De kinderen konden naar Yucatan (aan de buitenzijde van Emmen)en de dierentuin in het centrum van Emmen. Waar je ook keek, hadden kinderen plezier. Zo nu en dan viel er even een kort heftig buitje, maar even later was er weer een zonovergoten dierenpark te zien. Dus ook wat weer betreft hadden we het nauwelijks beter kunnen treffen die dag.

Na een lange en vermoeiende dag kwamen de bussen rond vijf uur weer terug op school. Samen met de hele school op schoolreis! Wanneer maak je dat nou mee? Nou, gewoon als de school 125 jaar bestaat! (diapresentatie)

Bedankt Jeannette van Dijken, Danielle Gosker en Stieneke Buunk voor het organiseren van deze onvergetelijke dag!