12 december kerstkeuze

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanmiddag hebben alle kinderen van de Theo Thijssen kunnen kennismaken met de mijnTOP+ keuze. Er was keuze uit wel 18 workshops. Alle meesters en juffen, enkele ouders en een aantal studenten hadden allerlei leuke onderdelen bedacht van muziek, drama, gymnastiek tot verschillende knutselactiviteiten, figuurzagen en een gezellig caf’é waar je kon sjoelen of biljarten.

Het was reuze gezellig om weer eens door elkaar en met elkaar bezig te zijn. Je ziet dan samenwerking op zijn best. Wat vinden de kinderen het leuk om elkaar te helpen en elkaar te leren kennen. Veel kinderen zijn wellicht met een werkje thuisgekomen, andere krijgen het de volgende week mee en weer andere zullen alleen iets (enthousiast) te vertellen hebben.

Volgens veel kinderen zeker voor herhaling vatbaar!