10 oktober, afscheid van Mirthe

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe ouders van Mirthe gaven het al aan, het getal 10 was altijd iets speciaals. Op de tiende van de tiende maand om tien uur werd er daarom afscheid genomen van Mirthe, op school door de kinderen. Eerst kwamen we samen in het speellokaal. Enige kinderen wilden daar op hun eigen zeer persoonlijke manier iets doen voor alle kinderen, de ouders van Mirthe en Lars, maar vanzelfsprekend vooral voor Mirthe zelf. Ze deden dat zeer indrukwekkend en ontroerend.

Daarna ging iedereen naar buiten. Op verzoek van de ouders ging een boeket roze ballonnen de lucht in. Doordat het een heldere dag was konden we de ballonnen heel lang nakijken. Steeds verder gingen ze bij ons weg, steeds dichter kwamen ze bij Mirthe. Opvallend was dat de ballonnen heel dicht bij elkaar bleven. Doordat het zonlicht er fantastisch op viel, leek het op het laatst net een bundeling sterretjes. Passender kan het niet!

We wensen, mede namens u, de ouders van Mirthe veel sterkte in de komende periode.