1 april – 125 jaar o.b.s. Theo Thijssen!

SONY DSCNa een fantastische maandag in de dierentuin, werd het feest vervolgd op dinsdagmiddag 31 maart. Op het programma stonden de uitvoering van de musical en een feestelijke bijeenkomst met ouders en kinderen. Helaas werkte het weer niet mee. De musicaluitvoering op het schoolplein werd zeer ruw van het programma geblazen door een vervaarlijke storm. Als alternatief werd gekozen voor een circulatieprogramma waarin de kinderen van de verschillende groepen hun musicalliedjes ten gehore brachten. Daarna waren er heerlijke drankjes en zelfs patat en snacks werden aangeboden. In de school was het urenlang zeer gezellig! En die musical? Die houden we tegoed!

SONY DSCDe volgende ochtend, 1 april en de echte stichtingsdag van de school, werd er een heus ontbijt aangeboden aan de kinderen, met natuurlijk verse broodjes. Vervolgens veranderde de school in een bioscoopcentrum inclusief suikerspin- en popcornpauze. Aan het eind van de ochtend maakte de Thijsjesraad de prijswinnaars van de tekenwedstrijd bekend: Cheyenne Metiary en Aletta Dekker, knap gedaan! Hun tekeningen zullen in school opgehangen worden.

Vanzelfsprekend werden de organisatoren van deze feestdriedaagse (Danielle Gosker, Jeannette van Dijken en Stieneke Buunk) in de bloemetjes gezet. Ze kregen terecht een daverende ovatie van de kinderen! SONY DSC

Tenslotte liepen alle kinderen met een ballon naar het plein. Aan hun ballon was een kaartje vastgebonden. De ballonnen vlogen in oostelijke richting en enkele kozen ervoor om eerst toch maar even een tussenstop te maken in de allereerste boom die ze tegenkwamen. Maar de meeste ballonnen gingen direct de wijde wereld in om iedereen te laten weten dat o.b.s. Theo Thijssen 125 jaar bestaat. We zijn zeer benieuwd welke ballon het verst zal landen!

We zijn veel dank verschuldigd aan al diegenen die ons, op welke wijze dan ook, hebben geholpen bij het realiseren van alle activiteiten. Op naar de 150, dat was de gemeenschappelijke conclusie van iedereen!